Софийска районна прокуратура повдигна обвинение срещу 24-годишна жена за хулиганство -

...
Софийска районна прокуратура повдигна обвинение срещу 24-годишна жена за хулиганство -
Коментари Харесай

Хулиганка-столичанка без маска, не приема забележки, скуби и дере

Софийска районна прокуратура повдигна обвиняване срещу 24-годишна жена за безчинство - блъснала трима души след забележка за маска.

На 31.10.2020 година към 19,30 часа обвинената влезнала в магазин на бул. " Никола Мушанов “ в гр. София, без защитна маска, каквато се изисква по отношение на наредбите за предотвратяване на разпространяването на пандемията от COVID-19 в комерсиалните обекти.

След като заместник-управителят на магазина ѝ  направил забележка, тя започнала да го наскърбява и му нанесла удар с ръка в региона на лицето, по-късно го блъснала и с пластмасова бутилка от безалкохолно. Обвиняемата нападнала и различен чиновник на магазина като го ударила с пестник в лицето.

Друга жена, която била клиент в магазина и станала очевидец на действията на обвинената., ѝ направила забележка, че е без маска, а 24-годишната жена я блъснала в лицето, скубала я и я издрала с нокти. И на тримата потърпевши в резултат на ударите на К.Л. са породени леки телесни повреди.

По време на разправията обвинената е направила непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, като действието се отличава с извънреден цинизъм и смелост – крещяла обидни думи по адрес на П.Х., Я. Г. и И.Ц. и съборила изложена за продажба стока по рафтовете на магазина, замерила П.Х. с тарелка с риба, като това е осъществено в магазин в наличието на чиновници и клиенти.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. В хода на следствието са направени експертизи и са разпитани очевидци.

Предстои делото против К.Л. да продължи в Софийски областен съд.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР